Initiatiefgroep

Het voorstel voor vuurwerkvrije zones in Zeist is gestart bij Bart Stolk. In zijn enthousiasme heeft hij enkele medestanders gemotiveerd, die zich aansloten bij de initiatiefgroep.

Bent u ook geïnteresseerd om u actief in te zetten voor het initiatief? Neem dan even contact met ons op.

 

 

De initiatiefnemers

 Bart Stolk

Bart Stolk

Initiatiefnemer
Eigenaar van projectmanagement- en adviesbureau ‘De Vernieuwers’ en vader

Het is wat mij betreft tijd voor verandering van de traditie van het afsteken van consumentenvuurwerk. Mensen, dieren en bepaalde gebieden ervaren overlast hiervan. Het is hoog tijd dat we hiermee rekening gaan houden. De eerste stap van deze verandering in Zeist, zijn vuurwerkvrije zones.

Meer weten? bart@vuurwerkvrijezonesinzeist.nl

 Elke Wisseborn

Elke Wisseborn

Mede-initiatiefnemer
Milieuspecialist, homeopaat en moeder

Mooi vuurwerk staat voor feest. Maar de mate waarin en de manier waarop vuurwerk nu wordt afgestoken, is niet feestelijk meer. Ik kies met vuurwerkvrije zones voor kinderen, schone lucht, blije huisdieren en veilige straten!

Meer weten? elke@vuurwerkvrijezonesinzeist.nl

 Wim Geluk

Wim Geluk

Mede-initiatiefnemer en realisatie website
Eigenaar W·IMPRESS internetmarketing

Duurzaamheid en bewustwording worden steeds belangrijker. Elektrische auto’s, zonnepanelen en afvalscheiding zijn hot items. Het willekeurig afsteken van vuurwerk staat hiertegen in schril contrast. Anno 2018 kan dit écht niet meer. Volgens mij is er een moment waarop de nadelige effecten ons zwaarder moeten gaan wegen dan het ‘plezier’. En dat is nu: tijd voor verandering.

Meer weten? wim@vuurwerkvrijezonesinzeist.nl